
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor:
Opis: korpusy z białej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: biała czekolada
Opakowanie: 504 sztuki (8 paletek z tworzywa po 63 sztuki)
Waga: 1,563 kg
Kod produktu: 1032
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: BARIMA487
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: ROSEDECOR394/3
Marka: ROSE DECOR
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i różowym.
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: FOODCOLOURS71
Marka: FOOD COLOURS
tartrazyna (E102)
Indeks: BARIMA288
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA51
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA266
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA256
Marka: BARBARA LUIJCKX