

KORPUSY TRUFLOWE:
Wykonane są z wysokiej jakości czekolady i stanowią idealną bazę do wyrobu własnych trufli. Zaprojektowany otwór w chrupiącej czekoladowej skorupce pozwala na napełnienie trufli nadzieniem pralinowym, kremem, ganache lub innym płynnym nadzieniem. Korpusy nadają truflom wyjątkowy, wyraźny czekoladowy smak i chrupkość.
Po napełnieniu trufle można można zanurzyć w zatemperowanej czekoladzie, a następnie obtoczyć je w kakao, posypkach czekoladowych, pokruszonych orzechach, krokantach, prażynkach, wiórkach kokosowych i wielu innych.
Korpusy z białej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli. Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: biała czekolada
Opakowanie: 504 sztuki (8 paletek z tworzywa po 63 sztuki)
Waga: 1,563 kg
Kod produktu: 1032
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: SILIKOMART50
Marka: SILIKOMART
Indeks: ROSEDECOR648
Marka: ROSE DECOR
Produkt zawiera substancje słodzące.
Indeks: CALLEBAUT19
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym karmelem - kremowa kuwertura czekoladowa o złotobrązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.