
Indeks: THERMOHAUSER51
Marka: THERMOHAUSER
100 szt. Transparentne worki 30 cm x 75 µ cukiernicze jednorazowe 17029 Thermohauser
0,68 zł / 1 szt.
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY 1031 Barbara Decor:
Opis: korpusy z mlecznej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny,
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa minimum 34%.
Smak: mleczna czekolada
Opakowanie: 504 sztuki (8 paletek z tworzywa po 63 sztuki)
Waga: 1,563 kg
Kod produktu: 1031
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: THERMOHAUSER51
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SEMPRE165
Marka: SWEET DECOR
Indeks: DAWN110(1)
Marka: DAWN FOODS
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: BARIMA115
Marka: BARBARA LUIJCKX
Kulki czekoladowe o soczystej limonkowej barwie! Wykonane z wysokiej jakości białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się na każdą okazję zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.