

VANIGLIA TOP - TO PASTA WANILIOWA PRZEZNACZONA DO WYROBÓW PRZYGOTOWYWANYCH NA ZIMNO. PRODUKT PODDANY OBRÓBCE TERMICZNEJ MOŻE ZYSKAĆ GORZKI POSMAK.
Opis: pasta smakowa do lodów - waniliowa z ziarnami (laska wanilii), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, aromat waniliowy, barwniki: beta-karoten, ziarna laski wanilii.
Konsystencja: gładka z ziarenkami wanilii
Dozowanie: 30-40g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: PAVONI184
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: SWEETDECOR195
Marka: SWEET DECOR
Błyszcząca posypka cukrowa do dekoracji tortów, babeczek, deserów i czego tylko zamarzysz! Srebrne perełki z metalicznym połyskiem o średnicy 7 mm. Gotowa do użycia posypka dekoracyjna. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.
Indeks: BARIMA04
Marka: BARBARA LUIJCKX
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.