![2,5kg COFFE CROCK pasta variegato kawowa z orzechami laskowymi PC094P Comprital 2,5kg COFFE CROCK pasta variegato kawowa z orzechami laskowymi PC094P Comprital](https://www.cukieteria.pl/28181-large_default/25kg-coffe-crock-pasta-variegato-kawowa-z-orzechami-laskowymi-pc094p-comprital.jpg)
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
2,5kg FROLLINO pasta variegato ciasteczko czekoladowe PC510P Comprital
2,5kg COFFE CROCK pasta variegato kawowa z orzechami laskowymi PC094P Comprital:
krokant - posypka cukiernicza wykonana z masła, cukru i siekanych orzechów; ma postać drobnych, chrupiących kawałków orzechów w cukrowej glazurze, otrzymywanych w procesie łagodnego prażenia.
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - kawowa z krokantem z orzecha laskowego, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: 70-100g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC094P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 2410/576kJ/kcal
- tłuszcz: 42,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0g
- węglowodany: 45,0g
- w tym cukry: 44,0g
- białko: 3,0g
- sól: 0,08g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soję, orzechy oraz ich pochodne
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE152
Marka: SWEET DECOR
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!
Indeks: COMPRITAL146
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI252
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL389
Marka: COMPRITAL
Orzeźwiająca pasta cytrusowa z kawałkami kandyzowanych owoców - połączenie cytryny, limonki i bergamotki - gotowa do użycia pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Świeży dodatek smakowy do kremów cukierniczych i deserów.
Indeks: COMPRITAL382
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI267
Marka: PERNIGOTTI
Intensywnie truskawkowa pasta do przekładania i dekorowania lodów. Ciemnoczerwona barwa charakterystyczna dla truskawek dojrzewających w słońcu. Wysoka zawartość owoców (40%). Idealna do lodów mascarpone i ricotta!
Indeks: BABBI78
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI309
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL146
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI48
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI130
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o intensywnym smaku kakao. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: PERNIGOTTI266
Marka: PERNIGOTTI
Pasta Variegato Torrone Rustico Cacao to wyjątkowe połączenie kremu czekoladowo-orzechowego z kawałami rustykalnego nugatu. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Czekoladowy krem cukierniczy z kawałkami ciągnącego nugatu. Smak inspirowany tradycyjnym nugatem z migdałami i orzechami laskowymi.
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.