Indeks: COMPRITAL146
Marka: COMPRITAL
2,5kg CHOCO CRUNCH pasta variegato czekoladowa z chrupkami PC056P Comprital
2,5kg FROLLINO pasta variegato ciasteczko czekoladowe PC510P Comprital:
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - ciasteczko czekoladowe, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: 100-150g na litr lodów (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC510P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 2300/550 kJ/kcal
- tłuszcz: 35,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6g
- węglowodany: 51,0g
- w tym cukry: 39,0g
- białko: 6,7g
- sól: 0,21g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soję, orzechy oraz ich pochodne
Indeks: COMPRITAL146
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE152
Marka: SWEET DECOR
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!
Indeks: COMPRITAL380
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: SEMPRE345
Marka: SEMPRE
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL222
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL264
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL58
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI45
Marka: PERNIGOTTI