![RANCIK ŁEZKA MAŁA 160 x 210 mm x h 60 mm Frantyl RANCIK ŁEZKA MAŁA 160 x 210 mm x h 60 mm Frantyl](https://www.cukieteria.pl/27317-large_default/rancik-lezka-mala-160-x-210-mm-x-h-60-mm-frantyl.jpg)
![RANCIK ŁEZKA MAŁA 160 x 210 mm x h 60 mm Frantyl RANCIK ŁEZKA MAŁA 160 x 210 mm x h 60 mm Frantyl](https://www.cukieteria.pl/27317-large_default/rancik-lezka-mala-160-x-210-mm-x-h-60-mm-frantyl.jpg)
RANCIK ŁEZKA MAŁA 160 x 210 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy w kształcie łezki wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 160 x 210 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: FOODCOLOURS75
Marka: FOOD COLOURS
Jak otynkować tort zobacz www.akademiatortu.pl
Indeks: PAVONI405
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: TESCOMA48(1)
Marka: TESCOMA
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.
Indeks: SWEETDECOR230
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: DOROSIOWE16
Marka: DOROSIOWE RANTY
Zestaw ratunkowy dla cukiernika - uniwersalne spinki do dorosiowych rantów z regulacją.
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: THERMOHAUSER342
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: DOROSIOWE21
Marka: DOROSIOWE RANTY
STALOWY RANT DO ŻELKI OWOCOWEJ - regulowany rant w zestawie ze spinkami >>> ze specjalnym przeznaczeniem do tworzenia wkładów owocowych do tortu.