
2,14 zł / 1 m
Jak otynkować tort zobacz www.akademiatortu.pl
20g Barwnik CZARNY do czekolady w PROSZKU WS-P-245 Food Colours:
Syntetyczny barwnik do czekolady w proszku.
Opis: seria barwników do czekolady w proszku, to silnie skoncentrowane, żywe kolory o wysokiej wydajności.
Do barwienia prawdziwej czekolady, mas tłustych oraz kremów. Doskonale sprawdzają się w pralinach, detalach z czekolady oraz dekoracjach.
Nie wpływają na proces temperowania czekolady (nie zaburzają procesu). Barwniki w postaci czystych pigmentów.
Barwniki syntetyczne mogą wpływać na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Składniki: tlenek żelaza (E172).
Kolor: czarny
Kod produktu: WS-P-245
Forma: proszek
Opakowanie: 20g
Zastosowanie: czekolada, tłuste masy, polewy, praliny, kremy, surogat czekoladowy, masło kakaowe, śmietana.
(barwniki można stosować również do barwienia gęstych mas takich jak karmelki, marcepan, masa cukrowa, masa solna)
https://akademiatortu.pl/tutoriale/jak-otynkowac-tort-czekoladowym-ganache/
Dozowanie: stopniowe dodawanie barwnika do barwionej masy, zaczynając od bardzo małych ilości.
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SWEETDECOR75/7
Marka: SWEET DECOR
Seria barwników spożywczych w proszku do barwienia lukru królewskiego i masy cukrowej. Barwniki do użytku domowego, w małych opakowaniach.
Indeks: CHOCOVIC04
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Jak otynkować tort zobacz www.akademiatortu.pl