
Indeks: MODECOR170
Marka: MODECOR
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor
Masa cukrowa do obkładania tortów.
44,40 zł / 1 kg
500g MALINY LIOFILIZOWANE GRYS 0-6 mm Elena Liofilizaty:
Opis: maliny suszone za pomocą procesu liofilizacji zachowują większość swoich wartości odżywczych, a także kształt, barwę, smak oraz zapach.
Maliny zawierają witaminy z grupy B, witaminy C, E oraz K, a także naturalne kwasy organiczne, pektyny, magnez, wapń, potas i żelazo.
Maliny wykazują działanie przeciwzapalne oraz przeciwbakteryjne.
Do wyprodukowania 100 g malin liofilizowanych użyto 700 g świeżych malin.
Składniki: malina grys 0-6 mm 100% (liofilizowana).
Produkt nie zawiera żadnych substancji dodatkowych.
Produkt bezglutenowy.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Opakowanie: 500 g (worek foliowy)
Zastosowanie: liofilizowane owoce można spożywać na sucho jako naturalne chrupiące chipsy,
dodatek do musli, herbat, galaretek, ciast, jogurtów itp. oraz po uwodnieniu.
Przechowywanie: przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
w suchych i czystych pomieszczeniach w temperaturze pokojowej.
Liofilizacja: to suszenie poprzez wymrażanie z zachowaniem 90-97% naturalnych składników odżywczych;
jest to sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych bez użycia konserwantów.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: WPPH Elena Liofilizaty
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1250/300 kJ/kcal
- tłuszcz: 4,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- węglowodany: 36,0 g
- cukry: 29,0 g
- błonnik: 43,0 g
- białko: 7,9 g
- sól: 0,02 g
Indeks: MODECOR170
Marka: MODECOR
Masa cukrowa do obkładania tortów.
Indeks: SARACINO06
Marka: SARACINO
Brązowa masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: KERRY59
Marka: RAVIFRUIT
Red Berries, to wysokiej jakości przecier o 87% zawartości owoców (malin, porzeczek, żurawiny). Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.