• SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

Producent BASSO

Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno - Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych. 

Jajko to jeden z najbardziej wartościowych, pożywnych oraz wszechstronnych w zastosowaniu produktów spożywczych. Pełne wartości odżywczych, minerałów i witamin od zamierzchłych lat stanowiło nieodzowny element menu człowieka. Obecnie jako powszechnie cenione znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym, farmaceutycznym oraz innych różnorodnych gałęziach przemysłu. Pasja i entuzjazm, jaką od lat obdarowywaliśmy jajko w połączeniu z wiedzą i wieloletnim doświadczeniem na jego temat stały u podstaw powstania firmy "BASSO".

Od początku dynamiczny rozwój nasza firma zawdzięcza wdrożeniu kompleksowej polityki jakości obejmującej swym zakresem zarówno stałe podnoszenie jakości produktów jak i ciągłą modernizację technologicznych linii produkcji.

Zostało to docenione przez naszych klientów, dzięki którym dziś firma Basso jest już znanym i cenionym producentem sproszkowanych i płynnych pasteryzowanych przetworów jajowych zarówno na rynku krajowym jak i zagranicznym. Nowoczesna, w pełni zautomatyzowana linia produkcyjna, starannie selekcjonowany surowiec, jak również wysoko wykwalifikowana kadra stawia nas w gronie zakładów spełniających surowe wymogi Unii Europejskiej

Przepraszamy za niedogodności.

Wyszukaj ponownie to co szukasz