WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA  Liczba produktów: 12.

WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA

Wałki do masy cukrowej są wykonywane z materiałów zapobiegających przywieraniu masy podczas jej rozwałkowywania. Wyróżnia je idealnie gładka powierzchnia, aby masa cukrowa była błyszcząca i elastyczna. Wałek do masy cukierniczej umożliwia pracę z lepkim produktem. Wystarczy odrobina suchego cukru pudru, by wygodnie i równo wałkować fondant. Dost...

Wałki do masy cukrowej są wykonywane z materiałów zapobiegających przywieraniu masy podczas jej rozwałkowywania. Wyróżnia je idealnie gładka powierzchnia, aby masa cukrowa była błyszcząca i elastyczna. Wałek do masy cukierniczej umożliwia pracę z lepkim produktem. Wystarczy odrobina suchego cukru pudru, by wygodnie i równo wałkować fondant. Dostępne są również wałki strukturalne, umożliwiające tworzenie wzoru na całej powierzchni masy cukrowej.

Więcej

Produkty 1 - 12 z 12

Przejdź do góry