Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
Wałki  do masy cukrowej i marcepanu - sprawdź opinie - cukieteria.pl

WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA

Wałki do masy cukrowej są wykonywane z materiałów zapobiegających przywieraniu masy podczas jej rozwałkowywania. Wyróżnia je idealnie gładka powierzchnia, aby masa cukrowa była błyszcząca i elastyczna. Wałek do masy cukierniczej umożliwia pracę z lepkim produktem. Wystarczy odrobina suchego cukru pudru, by wygodnie i równo wałkować fondant. Dostępne są również wałki strukturalne, umożliwiające tworzenie wzoru na całej powierzchni masy cukrowej.

Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com

Jest 11 produktów.

Pokazano 1-11 z 11 pozycji
Aktywne filtry