OWOCE LIOFILIZOWANE   Liczba produktów: 39.

OWOCE LIOFILIZOWANE

Liofilizacja to w najprostszym wyjaśnieniu suszenie poprzez zmrażanie, a następnie odessanie wody. Proces liofilizacji pozwala zatrzymać wiele pełnowartościowych składników w tym witamin, szczególnie znajdujących się w świeżych owocach. Tak spreparowane produkty żywnościowe, pozwalają zachować długi okres przydatności. Po raz pierwszy ta metoda ...

Liofilizacja to w najprostszym wyjaśnieniu suszenie poprzez zmrażanie, a następnie odessanie wody. Proces liofilizacji pozwala zatrzymać wiele pełnowartościowych składników w tym witamin, szczególnie znajdujących się w świeżych owocach. Tak spreparowane produkty żywnościowe, pozwalają zachować długi okres przydatności. Po raz pierwszy ta metoda została użyta do konserwowania żywności dla astronautów w czasie coraz dłuższych misji kosmicznych. Lifilizowane owoce znajdują zastosowanie jako dodatek do czekolad, musli, ciast, biszkoptów bezowych, deserów i innych kulinarnych specjałów. Najważniejsze i przede wszystkim są zdrową przekąską dla wszystkich!

Więcej

Suszone jeżyny w całości.
163,10 zł
Brak magazynie
Suszone maliny w całości.
69,50 zł
Brak magazynie
Proszek truskawkowy z pestkami.
390,90 zł
Brak magazynie
Sprzedaż!
PROMOCJA DOTYCZY PRODUKTU Z TERMINEM DO 18/07/2021
291,81 zł 343,30 zł -15%
145,00 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 39 z 39

Przejdź do góry