Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Czas w cukiernictwie jest wyjątkowo ważnym czynnikiem, który wpływa na wydajność całej pracowni. Im więcej złożonych zostaje zamówień, tym bardziej trzeba usprawnić działanie, wykorzystując optymalne rozwiązania.
Konieczne jest również zachowanie takiej samej powtarzalności, jako że zamówiony wypiek zawsze powinien smakować tak samo dobrze. Dlatego też na szeroką skalę w branży wykorzystuje się ciasta w proszku. Dzięki taki mieszankom przygotowywanie wypieków staje się szybsze i wygodniejsze niż kiedykolwiek wcześniej.
W naszej ofercie dostępnych jest wiele produktów z tej kategorii, cieszących się pochlebnymi opiniami ze strony profesjonalistów z cukierniczej branży!
Ciasto w proszku to gotowa mieszanka składników potrzebnych do wykonania gofrów, ciasteczek, piernika lub wielu innych popularnych wypieków. Do takiej mieszanki wystarczy dodać jajka, mleko lub wodę, aby uzyskać masę o konsystencji gotowej do pieczenia.
Dostępność smaków takich produktów jest bardzo duża - w ten sposób można więc przygotować zarówno klasyczny biszkopt, jak i ciasteczka czekoladowe, karmelowe lub waniliowe. Bez względu na to, czy chodzi o przygotowanie chrupiących gofrów, czy może muffinek, ciasto z proszku przy zachowaniu odpowiednich proporcji z pewnością się uda.
Zachowanie powtarzalnego smaku przy każdym pieczeniu również nie jest problemem, jako że ciasta w proszku dostępne są w dużych opakowaniach, zatem starczą na długo. W przypadku dużego zapotrzebowania polecamy od razu wyposażyć się w cały zestaw gotowych mieszanek, korzystając z bardzo atrakcyjnej ceny.
Z gotowego ciasta w proszku można skorzystać w dowolnym momencie, jednocześnie nie martwiąc się tym, że przygotowanie całego wypieku zajmie wielu godzin. Wszystkie niezbędne suche składniki znajdujące się w mieszance zostały starannie odmierzone, a następnie wymieszane, co znacznie skraca czas potrzebny do odmierzenia proporcji poszczególnych produktów.
Skompletowanie składników mokrych zazwyczaj zajmuje jedynie chwilę, dlatego przygotowanie masy do pieczenia nie zajmuje więcej niż kilka minut. To niezwykle wygodna metoda produkcji ciasta, szczególnie jeśli danego dnia trzeba stworzyć duży zapas wypieków.
Co więcej, gotowe ciasta w proszku sprawiają mniej kłopotów przy pieczeniu i minimalizują ryzyko popełnienia błędów w czasie pracy.
Jest 30 produktów.
Indeks: MIXEX04
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: EMIX10
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: EMIX09
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: BABBI05
Marka: BABBI
Aromat sernika w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: DAWN148
Marka: Dawn
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
Indeks: DAWN214
Marka: Dawn
Indeks: DAWN209
Marka: Dawn
Indeks: DAWN69
Marka: Dawn
Indeks: DAWN231
Marka: Dawn
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: EMIX04(1)
Marka: EMIX
Na naleśniki zawsze jest dobra pora! Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowanie zawsze doskonałych naleśników. Lekko słodkie naleśniki będą komponować się zarówno ze słodkimi jak i wytrawnymi dodatkami.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: BABBI181
Marka: BABBI
Aromat kremu chantilly w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BABBI03
Marka: BABBI
Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na gorąco.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: COMPRITAL150
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.
Indeks: COMPRITAL296
Marka: COMPRITAL
Produkt w proszku na bazie kakao przeznaczony do produkcji semifreddo i lodów czekoladowych. Dodatek do białej bazy pozwala na uzyskanie smaku mlecznej lub ciemnej czekolady.
Indeks: EMIX11
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Jesteś na diecie wegańskiej? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju wegańskimi dodatkami.