
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
139,00 zł / 1 kg
Profesjonalna forma silikonowa do wypieku ciastek w kształcie eklerek.
Stosowana do produkcji wyrobów cukierniczych. Forma odznacza się wyjątkowa uniwersalnością nadaje się do piekarników, lodówek i zamrażarek. Powierzchni Non-Stick (nie przywiera ).
Mogą być stosowane w szerokim zakresie temperatur od -60 ° C do + 230 ° C Elastyczność umożliwia wyginanie ich w wiele stron. Można myć w zmywarce z gwarancją częstego ich stosowania.
Wymiar formy: 125 x 28 mm h 5 mm
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: MODECOR644
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej. Produkt bezglutenowy.
Indeks: FOODCOLOURS11
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT21(4)
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.