- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti:
pasta z orzechami laskowymi i kakao
produkt bezglutenowy
Opis: pasta smakowa do lodów - krem czzekoladowo-orzechowy (gianduia), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: pasta z orzechów laskowych, cukier, kakao w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy, sól; produkt może zawierać soję, mleko, jaja, migdały, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy oraz nasiona sezamu.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: SEMPRE38
Marka: BARBARA LUIJCKX
200 g POSYPKA CYTRYNOWA BARBARA DECOR dekoracyjne żółte wiórki z białej czekolady 9 x 5 mm (produkt konfekcjonowany)
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: TESCOMA133
Marka: TESCOMA
SKŁADANY TERMOMETR CYFROWY ACCURA BIAŁY 634488 TESCOMA cyfrowy termometr spożywczy ze składaną sondą temperatury
Uniwersalny w zastosowaniu cyfrowy termometr spożywczy (kuchenny) ze składaną sondą temperatury. Posiada czytelny wyświetlacz oraz jest łatwy i bezpieczny do przechowywania.
Indeks: PERNIGOTTI59/1
Marka: PERNIGOTTI
250g VANIGLIA TOP skoncentrowana pasta waniliowa Pernigotti
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MIĘTA 229 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: MASTERMARTINI179
Marka: Master Martini
op. 6 kg CARAVELLA GRAN PISTACCHIO AE52DD MASTER MARTINI krem do smarowania o intensywnym smaku pistacjowym
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: DREIDOPPEL47
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA RÓŻOWY GREJPFRUT 27820 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL07
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA WIŚNIA 205 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI236
Marka: BABBI
op. 3 kg VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA 12445 BABBI karmelowa pasta do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL07
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg Cremvanille PC073P Comprital - kremowa pasta waniliowa z żółtkami - do lodów i wyrobów cukierniczych
Skoncentrowana pasta waniliowa do produkcji kremowych i aromatycznych lodów. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Waniliowy krem cukierniczy. Skoncentrowany krem waniliowy.
Indeks: PERNIGOTTI298
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg Pasta Gran Caffè 12092301B Pernigotti - skoncentrowana pasta kawowa do lodów i cukiernictwa
Pasta Gran Caffè to bardzo aromatyczna, skoncentrowana pasta smakowa. Intensywny smak i aromat kawy. Przeznaczona do produkcji kawowych lodów rzemieślniczych na bazie mlecznej. Idealna do kawowych kremów i nadzień cukierniczych.
Indeks: BABBI225
Marka: BABBI
op. 3 kg Pasta Gelso Nero 12673 Babbi - skoncentrowana pasta cukiernicza z owoców morwy czarnej
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla owoców Morwy Czarnej. Produkt z 30% zawartością przecieru owocowego. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL24
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA JEŻYNA 273 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPPITA BIANCA 12093056 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku białej czekolady z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CLASSIC PISTACHIO 0782 DREIDOPPEL pistacjowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: DREIDOPPEL06
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA IRISH CREAM 265 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO GRUSZKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
5kg BASE-KREM-659 Creme a La Carte Basic do pralin Callebaut
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: PERNIGOTTI31/1
Marka: PERNIGOTTI
250g COCO skoncentrowana pasta kokosowa do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA BIANCA 12093034 PERNIGOTTI gładki krem z białej czekolady do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).