
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Czekolada 35% MLECZNA Origine PAPOUASIE CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry:
Opis: czekolada mleczna o statusie kuwertury, produkowana z ziaren kakaowych z Papui Nowej Gwinei, głównie odmiana Forastero.
Bardzo kremowa czekolada o intensywnym mlecznym smaku, ujawnia nuty orzecha laskowego, owoców oraz karmelu.
Zawartość kakao minimum 35%.
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna z Papui Nowej Gwinei, głównie odmiana Forastero
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 36%
- mleko: 23%
- tłuszcz: 37%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 5 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHM-Q35PAP-E4-U70
Wskazówki dotyczące parowania: piernik, lukrecja, malina, kandyzowany imbir, karmel, orzechy włoskie, zielona herbata, herbata czarna
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 572/2394 kcal/kJ
tłuszcz: 38,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,0 g
węglowodany: 47,0 g
- w tym cukry: 46,0 g
białko: 7,9 g
sól: 0,23 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: FOODCOLOURS219
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Indeks: %CARMA04(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 11/08/23
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA39
Marka: VALRHONA
Klasyczna mleczna czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: BARRYCALLEBAUT69
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.