chrupiące kawałki liofilizowanego mango - posypka do lodów i deserów
  • chrupiące kawałki liofilizowanego mango - posypka do lodów i deserów

op. 400 g MANGO CRISPY WET PROOF 38778 SOSA INGREDIENTS - liofilizowane kawałki mango pokryte warstwą masła kakaowego

SOSA484

Chrupiące kawałki liofilizowanego mango pokryte cienką warstwą masła kakaowego, która zapewnia odporność na działanie wilgoci. Owocowa posypka dekoracyjna do lodów i deserów.

269,00 zł
Brutto

67,25 zł / 100 g

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

CRISPY WET PROOF - seria chrupiących posypek na bazie liofilizowanych owoców, które pokryto cienką warstwą masła kakaowego w celu zapewnienia im odporności na działanie wilgoci. Owoce liofilizowane posiadają silne właściwości higroskopijne, podczas kontaktu z produktem łatwo wchłaniają wilgoć i tracą swoją chrupiącą strukturę. Cienka powłoka z masła kakaowego pozwala zabezpieczyć delikatne kawałki suszonych owoców, dzięki czemu zachowują swoją chrupkość. Chrupiące owoce liofilizowane można stosować jako dodatek smakowy, teksturalny i dekoracyjny do lodów, deserów czy jogurtu mrożonego. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do wypieków i wyrobów czekoladowych.

MANGO CRISPY WET PROOF - CHRUPIĄCE KAWAŁKI LIOFILIZOWANEGO MANGO POKRYTE CIENKĄ WARSTWĄ MASŁA KAKAOWEGO - DODATEK DEKORACYJNY, SMAKOWY I TEKSTURALNY.

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
NAZWA HANDLOWA MANGO CRISPY WET PROOF
SMAK MANGO
NUMER KATALOGOWY 38778
KOD PRODUKTU 44050908
OPAKOWANIE SŁOIK Z TWORZYWA Z NAKRĘTKĄ
MASA NETTO 400 G
RODZAJ OWOCE LIOFILIZOWANE ODPORNE NA DZIŁANIE WILGOCI
PRZEZNACZENIE DO LODÓW, DESERÓW, WYPIEKÓW, NAPOJÓW
ZASTOSOWANIE POSYPKA, DODATEK SMAKOWY I DEKORACYJNY
PRODUCENT SOSA INGREDIENTS

Składniki: masło kakaowe, mango (31%), syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: alginian sodu (E401),; produkt może zawierać soję, jaja, orzechy arachidowe, mleko, orzechy laskowe, nasiona sezamu, seler, gorczycę, siarczyny.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 14-16°C; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

Liofilizacja: to suszenie poprzez wymrażanie z zachowaniem 90-97% naturalnych składników odżywczych, jest to sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych bez użycia konserwantów. Liofilizowane owoce są pełne smaku i wartości odżywczych, charakteryzują się wyjątkowo chrupiącą konsystencją.

Szczegóły produktu
SOSA484
7 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT04

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 247,00 zł

98,80 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER370

Marka: THERMOHAUSER

∅ 20 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62371 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE