• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

250g MANGO skoncentrowana pasta do lodów i kremów Pernigotti
  • 250g MANGO skoncentrowana pasta do lodów i kremów Pernigotti
  • 250g MANGO skoncentrowana pasta do lodów i kremów Pernigotti

250g MANGO skoncentrowana pasta do lodów i kremów Pernigotti

PERNIGOTTI97/1
33,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

250g MANGO skoncentrowana pasta do lodów i kremów Pernigotti:

Opis: pasta smakowa do lodów - mango, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych

Składniki: cukier, mango (38%), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),

barwniki: kapsaicyna (z papryki) (E160c), kurkumina (E100), substancje zagęszczające: pektyna (E440).

Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita

Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40/50g/1 litr mieszanki jako integrator lodów owocowych

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 250g

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI97/1
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI38

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.5 kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO 12092051A PERNIGOTTI pasta o smaku białej czekolady do lodów i cukiernictwa

Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.

Cena 347,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT132

Marka: CALLEBAUT

op. 10 kg CREMA NOCCIOLA - kremowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1235-T06 Callebaut

✔ Crema Nocciola Callebaut ➜ kremowe nadzienie o świeżym, lekko owocowym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij...

Cena 550,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT36(1)

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA 811 - gotowe nadzienie czekoladowe - FMD-P1336-651 Callebaut - intensywny smak ciemnej czekolady 811

✔ Crema 811 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki...

Cena 232,50 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI227

Marka: BABBI

op. 3 kg PASTA MASTIC 1230132 BABBI pasta o aromacie żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej

Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej rosnącej na greckiej wyspie Chios. Produkt zawiera naturalne esencje z mastyksu. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 336,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI129

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg La Crema Della Tradizione 12093038A Pernigotti - pasta o smaku cytrynowego kremu budyniowego z nutą wanilii

Pasta do lodów inspirowana klasycznym i bardzo prostym deserem prosto od włoskiej babci. Cytrynowy krem budyniowy z nutą wanilii to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów, semifreddo czy musów.

Cena 609,31 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE420

Marka: SEMPRE

3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa

Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Cena 164,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU