- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g MANGO skoncentrowana pasta do lodów i kremów Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - mango, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: cukier, mango (38%), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
barwniki: kapsaicyna (z papryki) (E160c), kurkumina (E100), substancje zagęszczające: pektyna (E440).
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40/50g/1 litr mieszanki jako integrator lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: FOODCOLOURS120
Marka: FOOD COLOURS
135 ml Barwnik BIAŁY w płynie do AEROGRAFU WS-La-0861 Foodcolours
BIAŁY BARWNIK W PŁYNIE PRZEZNACZONY DO DEKOROWANIA POWIERZCHNI DEKORACJI I ELEMENTÓW MAJĄCYCH KONTAKT Z ŻYWNOŚCIĄ. BARWNIK ZAWIERA DWUTLENEK TYTANU (E171). PRODUKT NIE JEST PRZEZNACZONY DO SPOŻYCIA.
Indeks: MODECOR779
Marka: MODECOR
∅ 28 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13126 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA BIANCA 12093034 PERNIGOTTI gładki krem z białej czekolady do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO MALINA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg VARIEGATO COCCOBELLO 12098750 PERNIGOTTI pasta o smaku mlecznej czekolady z wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MARAKUJA 27520 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE155
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO JABŁKO Z CYNAMONEM SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DEBIC02
Marka: DEBIC
700 ml DAIRY CREAM WITH SUGAR DEBIC słodzona bita śmietana w sprayu produkt gotowy do użycia
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Indeks: MASTERMARTINI179
Marka: Master Martini
op. 6 kg CARAVELLA GRAN PISTACCHIO AE52DD MASTER MARTINI krem do smarowania o intensywnym smaku pistacjowym
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA FONDENTE 12833 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - ciemna czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z MIGDAŁÓW SEMPRE czysta pasta z blanszowanych prażonych i mielonych migdałów
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE421
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA MALINOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL32
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MANGO 293 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
10 kg EXTENDER FMN-P75EXTE-838 CHOCOVIC uniwersalne nadzienie kakaowo-orzechowe
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.