Indeks: COMPRITAL58(1)
Marka: COMPRITAL
op. 3kg SULTANA pasta variegato malaga z rodzynkami PC012P Comprital
10kg STRACCIATELLA glazura tłuszczowa na bazie kakao do przekładania lodów 2.03222.115 Dawn:
Opis: glazura tłuszczowa na bazie kakao do lodów typu stracciatella; produkt na bazie tłuszczu kokosowego i kakao do nadawania smaku;
przed użyciem produkt należy upłynnić poprzez podgrzanie i wymieszać bezpośrendnio z gotowymi lodami;
pozwala na tworzenie lodów stracciatella z delikatnymi kawałkami czekolady o subtelnym smaku.
Składniki: utwardzony tłuszcz roślinny (kokosowy), odtłuszczone kakao w proszku, cukier, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat.
Opakowanie: 10 kg (wiaderko)
Sposób przygotowania: przed użyciem produkt należy upłynnić poprzez podgrzanie i dodawać bezpośrendnio do gotowych lodów.
Zastosowanie: nadawanie smaku lodów typu stracciatella.
Dozowanie: według uznania
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.03222.115
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2860/690 kJ/kcal
- tłuszcz: 64,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 62,0 g
- węglowodany: 20,0 g
- w tym cukry: 17,0 g
- białko: 5,0 g
- sól: 0,06 g
Indeks: COMPRITAL58(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL266
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI66
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL