- Nowy
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
8.05 Dzień otwarty z Monin _ bezpłatne szkolenie barmańskie
Dzień Otwarty z firmą Monin w Warsaw Academy of Pastry Arts
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie barmańskie w ramach otwartego dnia z Monin! Doskonal swoje umiejętności w przygotowywaniu lemoniad, koktajli, kaw i drinków. Skierowane do właścicieli kawiarni i lokali serwujących napoje. Dołącz do nas i odkryj tajniki profesjonalnego serwowania!
Must have na okres wiosenno-letni. Wiosna do nas zawitała, a sezon letni zbliża się wielkimi krokami warto już teraz pomyśleć o urozmaiceniu swojego menu atrakcyjnymi napojami na upalne dni
Firma MONIN, najbardziej rozpoznawalną marką syropów i dodatków do kawy i zimnych napojów. Podczas spotkania poznacie najlepsze przepisy i receptury na nadchodzący sezon
• Dowiecie się jak miksować poszczególne składniki
• W jakich proporcjach je dobierać
• Jakie smaki razem współgrają
• Dla kogo jaki koktajl
• Poznasz całą gamę możliwości jakie dają produkty MONIN
• Propozycje na Wzrastający trend NoLo – „no alcohol, low alcohol”
• Lemoniady na bazie syropów bez cukru
• Orzeźwiające herbaty i kawy
Udział w szkoleniu jest bezpłatny, ale obowiązują zapisy
Miejsce szkolenia: Warsaw Academy of Pastry Arts | Siedziba Sempre Group
Pruszków, ul. Wiejska 13a
Godziny: 10:30 – 16.00
Rejestracja i zgłoszenia u Opiekuna Handlowego lub poprzez formularz rejestracji
https://www.wapas.pl/szkolenie-cukiernicze/monin-day/
Więcej informacji:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl