
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Baza do wegańskich lodów mlecznych
1,3 kg B358 BASE VEGANA Baza do wegańskich lodów mlecznych Comprital:
Produkt bezglutenowy
Produkt wegański
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Base Vegana - baza wegańska do produkcji lodów "mlecznych".
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: cukier trzcinowy, dekstroza winogronowa, ryż w proszku (syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa), błonnik roślinny,
syrop glukozowy, trehaloza*, olej roślinny kokosowy, masło kakaowe, stabilizator: E410, E407, sól, aromaty, emulgator: E472e. *trehaloza jest źródłem glukozy.
Kod produktu: B358
Opakowanie: 1,3kg
Karton zbiorczy: 10,4kg (8x1,3kg)
Stosowanie: rozpuścić zawartość torebki (1,3kg base vegana) w 2,7l gorącej wody.
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1651/305 kJ/kcal
- tłuszcz: 6,3g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,2g
- węglowodany: 78,0g
- w tym cukry: 49,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,05g
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: THERMOHAUSER91
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: STALGAST62
Marka: STALGAST
Indeks: THERMOHAUSER11
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART58
Marka: SILIKOMART
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 300x400
Indeks: BABBI114
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów alkoholowych
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: BABBI160
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: COMPRITAL196
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Baza do wegańskich lodów mlecznych