Indeks: BAKELS04(1)
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Mikroperforowana i nieprzywierająca mata silikonowa. Mikro-otwory ułatwiają optymalną dystrybucję ciepła i umożliwiają doskonałe pieczenie produktu.
Mata 585 x 385 mm
Zastosowanie
1. Umieść matę na blasze
2. Nanieś ciasto
3. Upiecz
Mata nadaje się cięcia.
Kolor: ceglany
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: SILIKOMART275
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa w kształcie 15 trufli po 40 ml.
Indeks: SILIKOMART431
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART495
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI236
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI238
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: PAVONI113
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART497
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI342
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku ciasta kruchego. Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: PAVONI25
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART513
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI177
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI410
Marka: PAVONI ITALIA
Forosil strip - praktyczność maty z mikroperforacją w formie wygodnych do stosowania pasków. Perforowane paski wykonane są z włókna szklanego i mikrootworami, który szczelnie pokryto warstwą silikonu. Przeznaczone do równomiernego wypieku ciasta kruchego, drożdżowego i ciast na zakwasie w metalowych formach i rantach cukierniczych.
Indeks: PAVONI32
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART587
Marka: SILIKOMART
Zestaw do tworzenia nowoczesnych eklerów składający się z perforowanej maty oraz formy silikonowej. Mata z mikroperforacją pozwala na wypiekanie idealnych korpusów z ciasta parzonego. Forma silikonowa pozwala na efektowne wykończenie i udekorowanie eklerów.
Indeks: SILIKOMART468
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART514
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART467
Marka: SILIKOMART
Indeks: ICB15
Marka: ICB TECNOLOGIE
Profesjonalna mata wykonana z odpornego materiału teflonowego - przeznaczona do wypieku ciasta chlebowego i wyrobów cukierniczych. Arkusze do stosowania w piecach elektrycznych, konwekcyjnych i tunelowych.
Indeks: SILIKOMART58
Marka: SILIKOMART
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 300x400
Indeks: PAVONI229
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI178
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI228
Marka: PAVONI ITALIA