- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Mikroperforowana i nieprzywieralna mata silikonowa. Mikrootwory pozwalają na optymalne rozprowadzenie ciepła, tak aby ciasto równomiernie wypiekło się do uzyskania doskonałego rezultatu.
Na macie znajdują się kontury wzorów eclair, by ułatwić i stworzyć idealnych rozmiarów ciastko.
Wzór wybrany przez Joakima Prat Maitre Choux
Mata zawiera 24 wzory ekler o wielkości mm 125 X 25 X 5 H
Wymiary Maty: mm 600 x 400
Korzystanie z maty:
1. Umieść matę na tacy mikroperforowanej
2. Wylej ciasto
3. Włóż tacę do piekarnika
Indeks: BALDINI03
Marka: BALDINI
5 ml BERGAMOTKA AROMAT BIO BALDINI BY TAOASIS naturalny aromat z czystego olejku eterycznego
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Indeks: CALLEBAUT19
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CARAMEL CALLETS™ CHF-N3438CARE4-U70 CALLEBAUT połączenie mlecznej czekolady i karmelu
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym karmelem - kremowa kuwertura czekoladowa o złotobrązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: THERMOHAUSER478
Marka: THERMOHAUSER
Tylka ∅ 6 x h 75 mm do nadziewania pączków 18093 Thermohauser
Indeks: PAVONI177
Marka: PAVONI ITALIA
FF10 MATA MIKROPERFOROWANA FORMASIL do ciasta kruchego 600/400 mm otwory ∅110 mm Pavoni
Indeks: SILIKOMART515
Marka: SILIKOMART
5 szt. AIRPLUS STRIPS 180-200 mm taśmy mikroperforowane 70.552.20.0065 Silikomart
Indeks: PAVONI236
Marka: PAVONI ITALIA
FF08 MATA MIKROPERFOROWANA ROUND SHAPES do ciasta kruchego 600/400 mm otwory ∅ 65 mm Pavoni
Indeks: PAVONI26
Marka: PAVONI ITALIA
AIR MAT 58,5 x 38,5 Mata perforowana do pieczenia FOROSIL64 Pavoni
Indeks: SILIKOMART469
Marka: SILIKOMART
300/400 mm Mata perforowana AIR MAT ECLAIR & CHOUX do ptysiów i eklerów 40.113.99.0000 Silikomart
Indeks: SILIKOMART160
Marka: SILIKOMART
AIR MAT mata silikonowa 583x384 mm do wypieków, antypoślizgowa Silikomart
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 595x395
Indeks: SILIKOMART468
Marka: SILIKOMART
583/384 mm Mata perforowana AIR MAT CHOUX do ptysiów 40.112.99.0000 Silikomart
Indeks: SILIKOMART514
Marka: SILIKOMART
5 szt. AIRPLUS STRIPS 160-180 mm taśmy mikroperforowane 70.551.20.0065 Silikomart
Indeks: PAVONI178
Marka: PAVONI ITALIA
FF11 MATA MIKROPERFOROWANA FORMASIL do ciasta kruchego 600/400mm Otwory 90/h25mm Pavoni
Indeks: ICB15
Marka: ICB TECNOLOGIE
600 x 400 mm NOVAFLON BAKING PAPER FNNF47 ICB TECHNOLOGIE profesjonalna mata teflonowa do stosowania w piecach tunelowych
Profesjonalna mata wykonana z odpornego materiału teflonowego - przeznaczona do wypieku ciasta chlebowego i wyrobów cukierniczych. Arkusze do stosowania w piecach elektrycznych, konwekcyjnych i tunelowych.
Indeks: SILIKOMART497
Marka: SILIKOMART
AIRPLUS 31 ECLAIR mata mikro-perforowana do eklerów 25/125 mm 70.531.20.0065 Silikomart
Indeks: PAVONI342
Marka: PAVONI ITALIA
400 x 300 mm FORMASIL FF4308 PAVONI mata mikro-perforowana do tartaletek
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku ciasta kruchego. Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: SILIKOMART467
Marka: SILIKOMART
583/384 mm Mata perforowana AIR MAT ECLAIR do eklerów 40.111.99.0000 Silikomart
Indeks: PAVONI229
Marka: PAVONI ITALIA
FF4306 MATA MIKROPERFOROWANA FORMASIL do ciasta kruchego 400/300 mm otwory Ø 40 mm Pavoni
Indeks: PAVONI238
Marka: PAVONI ITALIA
400 x 300 mm FORMASIL ECLAIR FF4313 PAVONI mata mikro-perforowana do eklerów
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: PAVONI32
Marka: PAVONI ITALIA
AIR MAT 52x31,5cm Mata perforowana do pieczenia FOROSIL53 Pavoni
Indeks: PAVONI71
Marka: PAVONI ITALIA
AIR MAT 38,5x28,5 cm Mata perforowana do pieczenia FOROSIL43 Pavoni
Indeks: PAVONI237
Marka: PAVONI ITALIA
ECL48 MINI ECLAIR Mata perforowana do mini eklerów 600/400 Pavoni