• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI

PAVONI125
100,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI:

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm 40 x 18 x 16h

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
PAVONI125
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: CHOCOWORLD46

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2370 CACAOBOON 75 MM DUBBEL MODEL CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - ziarno kakaowca - dł. 75 mm

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 127,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE