- Obniżka

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2 przepisy | 10 receptur |
Deser na talerzu – Cukiernictwo restauracyjne
Wznieś się na wyżyny współczesnego cukiernictwa. Jeśli chcesz poznać sztukę przez duże „SZ” tworzenia i komponowania deserów w oparciu o nowoczesne dodatki funkcjonalne w technologii spożywczej, jakie oferuję hiszpańska firma Sosa to jest to właśnie szkolenie do Ciebie.
2 przepisy i aż 10 receptur z zastosowaniem nowoczesnych technik i komponowania składników, w perfekcyjnym zbalansowaniu smaków, zmiennością tekstur i wyglądem przykuwającym oko – kunszt cukierniczy na talerzu, którego nie może zabraknąć w wyróżniających się jakością miejscach.
Zapraszamy na 2 szkolenia podczas którego zostaną przygotowane 3 desery na talerzu:
1. SER / KAWA / MASCARPONE obejmuje receptury:
a. Mus serowy z anyżem
b. Lody z mascarpone
c. Galaretka kawowa
d. Kruszonka na czarnym kakao
e. Puder z ziaren kakaowych
2. CZEKOLADA / MALINY / RUM obejmuje receptury:
a. Ciastko czekoladowe przekładane ganachem rumowym
b. Żel malinowy
c. Sorbet malinowy
d. Galaretka czekoladowa
e. Sos karmelowy z rumem
3. SZAMPAN / TRUSKAWKI / WANILIA obejmuje receptury:
a. Mus szampańki
b. Kruszonka aromatyzowana z kulką cytrynową
c. Espuma (pianka z syfonu) truskawkowa na bazie maślanki i pudru z buraka
d. Papier truskawkowy
e. Krem na bazie białej czekolady aromatyzowany skórką z limonki
f. Gładki sorbet z limonki
Szkolenie poprowadzi:
MACIEJ ROSIŃSKI
Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik
Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych. Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosic o dołączenie na FB klikając w poniższy link
FB XXX
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: SZKOLENIEONLINE
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE3+1
Marka: SEMPRE
Wybierz 4 dowolne szkolenia o wartości 35 zł i zapłać za 3
Indeks: SZKOLENIE150523
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: SZKOLENIE190523
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE23240523
Marka: SEMPRE
Poznaj zdrowe cukiernictwo bezglutenowe i wegańskie receptury podczas autorskiego szkolenia z Michałem Iwaniukiem laureatem Word Chocolate Masters.
Indeks: SZKOLENIE12130723
Marka: SEMPRE
Mistrzowski poziom pracy z czekoladą z finalistą Word Chocolate Masters
Indeks: SZKOLENIE230323
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE570623
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE240423
Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE19210423
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE170423
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIE170523
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIEONLIN161021
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIE20210523
Marka: SEMPRE
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.
Indeks: SZKOLENIE190623
Marka: SEMPRE
6 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE120423
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE310323
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE15160423
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE100523
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIE340423
Marka: SEMPRE
8 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
2 przepisy | 10 receptur |