Indeks: THERMOHAUSER261
Marka: THERMOHAUSER
1 szt. Worek 400 mm cukierniczy materiałowy STANDARD NR. 3 13037 Thermohauser
250g Pasta Lampone MALINOWA
Opis: pasta smakowa do lodów - malinowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: cukier, maliny (30%), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas jabłkowy (E296),
barwniki: antocyjany (E163), koncentrat soku z czarnego bzu, koncentrat soku z buraka cukrowego, koncentrat ze spiruliny i jabłka,
smak i aromat malinowy, stabilizator: pektyna E440.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40-50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: THERMOHAUSER261
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: FOODCOLOURS22
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAPILART151
Marka: PapilArt
Owijki do szybkiego i efektownego dekorowania babeczek.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL48
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL43
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL34
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: DREIDOPPEL41
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL17
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SEMPRE457
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z miąższu kokosa do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak kokosowy.
Indeks: SANTOS10
Jadalne płatki róży w cukrze do nadzień cukierniczych, dodatek do lodów i potraw.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE419
Marka: SEMPRE
Pasta bananowa z 25% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.