- Nowy

Morelowa pasta variegato bez dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry. Przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Free From, to seria produktów stworzonych z dbałości o klientów i ich stale zmieniające się nawyki żywieniowe. Z połączenia tradycji i innowacji powstały produkty "bez laktozy", "bez dodatku cukru", czy wegańskie - nowa odsłona produktów bez utraty smaku i jakości.
Variegati Frutta, to seria owocowych past cukierniczych do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z kawałkami świeżych lub kandyzowanych owoców. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty owocowe doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Variegato z owocami to idealne dodatek do klasycznych smaków lodów oraz kremów. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia i pozostałości produktu. Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
Nazwa handlowa | Variegato Albicocca B-Free |
Numer katalogowy | 1.23.0149 |
Rodzaj produktu | owocowa pasta variegato |
Seria produktowa | Variegati Frutta |
Smak | morelowy |
Forma | pasta |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do przekładania i dekorowania lodów i wyrobów cukierniczych |
Dozowanie | quantum satis |
Opakowanie jednostkowe | plastikowe wiaderko z pokrywą |
Masa netto | 3.0 kg |
Opakowanie zbiorcze | 4 x 3.0 kg - 12 kg |
Produkt | nie zawiera glutenu, bez dodatku cukru, przyjazny dla wegan |
Producent | Babbi |
Składniki: substancje słodzące: syrop maltitolowy (E965ii), maltitol (E965), morele, skrobia modyfikowana (E1442), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas askorbinowy (E300), błonnik roślinny, barwnik: karoteny (E160a), naturalne aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202).
Uwaga: produkt bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry; zawiera substancje słodzące, nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Opakowanie produktu podlega segregacji. Termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.
Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 642 kJ / 154 kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 54.0 g |
w tym cukry | 3.4 g |
Białko | 0.5 g |
Sól | 0.0 g |
Produkt bez dodatku cukru.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zawiera substancje słodzące.
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
Produkt do użytku profesjonalnego.
Produkt bezglutenowy.
Produkt przyjazny dla wegan.
Producent: Babbi
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: DREIDOPPEL41
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: KERRY41
Marka: RAVIFRUIT
Wysokiej jakości przecier morelowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI210
Marka: BABBI
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
80,75 zł / 1 kg
Indeks: BABBI216
Marka: BABBI
Kompletna mieszanka do sporządzania lodów jogurtowych bez dodatku cukru. Przeznaczona do łączenia z mlekiem w odpowiednich proporcjach w procesie na zimno.
Indeks: BABBI222
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania sorbetów o smaku zielonej herbaty (Matcha) bez dodatku cukru.
Indeks: BABBI196
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji mlecznych lodów o smaku śmietankowym - bez dodatku cukru (produkt zawiera naturalnie występujące cukry oraz substancje słodzące).
Indeks: PERNIGOTTI346
Marka: PERNIGOTTI
Kit Torta Sacher to intensywnie czekoladowy tort z delikatnymi nutami moreli w postaci aksamitnych lodów. Przeplatające się warstwy kremu czekoladowego i soczystej marmolady morelowej z kawałkami bezglutenowych biszkoptów. Subtelna marcepanowa nuta pasty migdałowej dopełnia wyrafinowany smak lodów. Zestaw inspirowany tradycyjnym austriackim tortem...
Morelowa pasta variegato bez dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry. Przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.