Długa tradycja i zdobyta przez nas specjalistyczna wiedza to jedna strona medalu. Nieustanne unowocześnianie istniejących produktów, dążenie do odnajdywania nowych doznań kulinarnych, niespotykanych dotąd chwil rozkoszy i zupełnie nowego świata smaków to druga strona medalu. Od wielu dziesięcioleci jesteśmy silnym partnerem piekarzy i cukierników, producentów słodyczy i lodów, a także przemysłu spożywczego – zarówno w kraju, jak i za granicą. Naszym nieustannym celem jest tworzenie nowych smaków i ulepszanie istniejących już podstaw. Obejmuje to oczywiście pierwszorzędną obsługę - od pierwszego kontaktu po prezentację produktu i od rozwoju produktu po globalne wsparcie marketingowe w Twojej firmie. Wszystkie te czynniki razem składają się na wyjątkowość naszej firmy. To wszystko wyróżnia firmę Dreidoppel jako niezawodnego, innowacyjnego i niezrównanego partnera dla wszystkich, którzy chcą, aby dobre rzeczy były jeszcze lepsze. Naszym wkładem w ten cel jest robienie tego, co robimy najlepiej - unikalnego świata receptur, smaków i surowców.
Dla nas słowo „razem” jest warunkiem sukcesu, ponieważ partnerstwo jest integralną częścią Dreidoppel. Perfekcyjne zrealizowanie różnych aspektów naszego portfolio produktowego jest możliwe tylko we współpracy z naszymi partnerami i klientami. Dlatego w Dreidoppel wszyscy pracujemy razem jako zespół. Nazywamy siebie „Dreidoppelers”, bez względu na to, czy pracujemy w sprzedaży wewnętrznej, czy jako przedstawiciele handlowi, w produkcji lub administracji, wszyscy dążymy do tego samego celu: ciągłego tworzenia nowej podstawy dla najlepszych produktów. Zasada, która nie zmieniła się nawet 100 lat po tym, jak Peter Dreidoppel założył firmę w 1899 roku. Już wtedy charakterystyczny smak był wiarygodnym wskaźnikiem dobrze wykonanej pracy, tak jak jest do dziś. Zdajemy sobie z tego sprawę i dlatego stale przedefiniowujemy podstawy, dopracowujemy składniki, ulepszamy smaki i rozwijamy pomysły. Innymi słowy, w Dreidoppel jesteśmy na bieżąco z trendami. Trend na smaki jutra. Zadowoli nas więc tylko to, co najlepsze – czy to kremowe czy karmelowe, klasyczne czy nowoczesne, wilgotne czy jędrne. Tworzymy najwyższą jakość dla najwyższych wymagań. Dzięki szerokiej gamie receptur, które wyznaczają nowe standardy. I usługa, która jest wyjątkowa.
Jakość produktu i Dreidoppel – dwa terminy, które są ze sobą nierozerwalnie związane! Naszym celem jest położenie fundamentów pod wspaniałe chwile przyjemności. W tym celu oferujemy Państwu szeroką gamę produktów o fascynującym zakresie zastosowań. Takie myślenie nie pozostawia jednak miejsca na kompromisy. Dlatego od samego początku stawiamy na spełnienie najwyższych wymagań. Najlepsze surowce, kontrolowane procesy produkcyjne (certyfikowane zgodnie z FSSC 22000 i przepisami ISO) oraz pracownicy, którzy nie tylko kochają swoją pracę, ale także są jej całkowicie oddani. W życiu codziennym oznacza to ciągłe szkolenie i edukację naszego zespołu, aby utrzymać przepływ innowacyjnych produktów. Nasza nazwa gwarantuje świat pełen smaków, który z naszą pomocą z dnia na dzień powinien być jeszcze bardziej urozmaicony. Rezultatem jest unikalne zarządzanie jakością, które stale przeglądamy, testujemy i stale optymalizujemy, aby sprostać wymaganiom rynku. W ten sposób każdego dnia jesteśmy w stanie zagwarantować, że w Dreidoppel otrzymasz dokładnie to, czego potrzebują Twoje produkty – najlepszą jakość. Przetestowane zgodnie z najsurowszymi międzynarodowymi wytycznymi i zgodnie z tym, co jest dla nas najważniejszym kryterium – satysfakcją naszych klientów.