- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Zapraszamy na nowe szkolenie z nietypowej odsłonie, połaczenia słodkich i wytrawnych smaków makaroników.
Podczas kursu uzyskasz najlepsze wskazówki dotyczące robienia makaroników francuskich, rozwiążesz typowe problemy podczas ich pieczenia, poznasz przepisy, jak przyrządzić je w klasycznym wydaniu, wegańskim, czy oryginalnym słodkim i wytrawnym
Makaroniki francuskie- szkolenie stacjonarne z wypieku tradycyjnych, francuskich ciasteczek. Z pozoru bardzo łatwe do przygotowania. Kto już je piekł, wie że wymagają nie lada umiejętności i wiedzy, by idealnie wyrosły, nabrały odpowiedniej chrupkości i kształtu.
Głównymi składnikami makaroników są mączka migdałowa i białko.
Wykonywane na bazie bezy francuskiej oraz bezy włoskiej
Na szkoleniu dowiesz się również jak perfekcyjnie komponować różne rodzaje kremów, ganache w połączeniu z owocowymi konfiturami.
Makaroniki Wytrawne
Połączenie słodkich migdałowych makaroników i ziemistego, grzybowego ganache to zaskakujący smak, który szybko staje się nowoczesnym klasykiem. Zainspirowany jesiennymi smakami suszonych owoców, Igor Zaritskiy przedstawi własne pomysły na francuskie makaroniki wytrawne. Wykorzystamy polskie zioła i owoce, a także sięgniemy po ostre w smaku sery, ryby i zielone warzywa, aby nadać ganache ziemiste nuty lub podbić smak łososia soczystym ogórkiem . Smaki powinny być subtelne, ale na tyle obecne, by zrobić wrażenie.
Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 9.00.00-19.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 1-dniowego: 900zł (brutto)
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
W programie znajdą się następujące receptury:
Podczas szkolenia zapewniamy:
Szczegóły szkolenia
Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia
1. dokonując całościowego zakupu za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl
2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
tel. 532 403 425 Ania Cienkowska
tel. 733 314 543 Veronika Zaritska
e-mail: akademia@sempreinfo.pl
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Indeks: SZKOLENIE301023
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: SZKOLENIE151223
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE20210923
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Indeks: SZKOLENIE061023
Marka: SEMPRE
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ akademia@sempreinfo.pl Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE101123
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ AKADEMIA@SEMPREINFO.PL 6 receptur na serniki
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: 201023WARLOD
Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym. WARSZTATY SĄ BEZPŁATNE WYMAGAJĄ REJESTRACJI | LICZBA MIEJSC OGRANICZONA ZAREJESTRUJ SIĘ
Indeks: SZKOLENIE12131223
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE21221023
Marka: SEMPRE
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.
Indeks: SZKOLENIE80923
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
BRAK MIEJSC Zapytaj o listę rezerwową akademia@sempreinfo.pl Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym.
Indeks: SZKOLENIE451123
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE23241023
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE161123
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE250923
6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIE13141122
Marka: SEMPRE
Przygotuj świąteczne wypieki w pięknym klasycznym wydaniu łączącym nowoczesność z tradycją.
Indeks: SZKOLENIE300923
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE71123
5 tortów wykonanych w 1 dzień
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień