Miedziany barwnik spożywczy w formie wygodnego w sprayu - do barwienia powierzchni produktów spożywczych. Prosta i efektowna dekoracja Twoich słodkich kreacji. Barwnik nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych.
Błyszczący barwnik do dekoracji powierzchni produktów spożywczych - nie zawiera związków azowych oraz bieli tytanowej. Wygodny w użyciu spray doskonale sprawdzi się do dekorowania i cieniowania mas cukrowych, marcepanu, czekolady, pralin, ciast oraz powierzchni kremów. Barwnik zapewnia silne krycie już po zastosowaniu jednej warstwy. Seria metalizowanych barwników o perłowym wykończeniu to doskonały sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich kreacji. AZO FREE - barwniki nie zawierają związków azowych, a tym samym nie wywierają szkodliwego wpływu na organizm człowieka.
Instrukcja użycia:
wstrząsnąć przed użyciem,
równomiernie rozpylić cienką warstwę na żądaną powierzchnię z odległości 15-20 cm,
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Ostrzeżenie: pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej temperatury 50°C; nie przekłuwać ani nie spalać (także po zużyciu); nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem; chronić przed źródłami zapłonu - nie palić podczas rozpylania; produkt należy trzymać z dala od dzieci; używać tylko w dobrze wentylowanych pomieszczeniach.
Szczegóły produktu
FOODCOLOURS149(1)
10 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
S41-N
OFERTA DOTYCZY
1 SZTUKI
NAZWA HANDLOWA
SPRAY SPARKLING NEW COPPER
OPAKOWANIE
METALOWA BUTELKA Z ROZPYLACZEM
POJEMNOŚĆ
50 ml
RODZAJ
BARWNIK SPOŻYWCZY W SPRAYU
KOLOR
MIEDZIANY | METALICZNY | BŁYSZCZĄCY
FORMA
SPRAY
PRZEZNACZENIE
DO BARWIENIA POWIERZCHNI PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
ZASTOSOWANIE
MASA CUKROWA | MARCEPAN | CZEKOLADA | PRALINY | CIASTA | POWIERZCHNIA KREMÓW
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM CIEPŁA I ŚWIATŁA SŁONECZNEGO
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
SERIA PRODUKTOWA
SPRAY SPARKLING | FOOD COLOURS PROFESSIONAL
CERTYFIKATY
PRODUKT AZO FREE | PRODUKT NIE ZAWIERA BIELI TYTANOWEJ
Złoty barwnik spożywczy w formie wygodnego w sprayu - do barwienia powierzchni produktów spożywczych. Prosta i efektowna dekoracja Twoich słodkich kreacji. Barwnik nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych.
Seria suszonych kwiatów jadalnych o wyjątkowym smaku i aromacie. Idealne do dekoracji cukierniczych oraz jako dodatek do potraw czy napojów. Naturalny sposób na efektowną prezentację Twoich wyrobów.
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Seria błyszczących barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
PERŁOWY BARWNIK W SPRAYU DO BARWIENIA ELEMENTÓW I DEKORACJI MAJĄCYCH KONTAKT Z ŻYWNOŚCIĄ. PRODUKT NIE JEST PRZEZNACZONY DO SPOŻYWCIA. ZAWIERA DWUTLENEK TUTANU (E171).
Seria barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
PERŁOWY BARWNIK W SPRAYU DO BARWIENIA ELEMENTÓW I DEKORACJI MAJĄCYCH KONTAKT Z ŻYWNOŚCIĄ. PRODUKT NIE JEST PRZEZNACZONY DO SPOŻYWCIA. ZAWIERA DWUTLENEK TUTANU (E171).
Złoty barwnik spożywczy w formie wygodnego w sprayu - do barwienia powierzchni produktów spożywczych. Prosta i efektowna dekoracja Twoich słodkich kreacji. Barwnik nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych.
Seria błyszczących barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Seria błyszczących barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
Seria błyszczących barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Seria barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).
Seria barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory do dekoracji powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych (w tym czekolady, śmietany oraz masy cukrowej).