Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
250g CREMA FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe Pernigotti
134,00 zł / 1 kg
Produkt bezglutenowy i odpowiedni dla wegan.
250g CZARNA masa cukrowa do dekoracji E349417 Dekorpol:
Bezglutenowa, uniwersalna masa cukrowa do dekoracji.
Opis: masa cukrowa producenta Sugart Cake Decoration przeznaczona jest do pokrywania tortów,
a także do modelowania płaskiego, wykrawania oraz przy użyciu CMC do modelowania przestrzennego.
Jest elastyczna, co czyni ją odporną na rozrywanie podczas obkładania tortów, ułatwia wyrabianie
oraz rozwałkowywanie. Dla lepszego efektu przy rozwałkowywaniu masy poleca się używać do podsypania
skrobi ziemniaczanej. Masa uplastycznia się pod wpływem ciepła rąk podczas jej wyrabiania.
Produkt bezglutenowy, bez komponentów GMO oraz przyjazny dla wegan.
Kod produktu: E349417
Kolor: czarny
Opakowanie: 250 g
Składniki: cukier, rafinowany olej palmowy, syrop glukozowy, maltodekstryna, substancje zagęszczające: karboksymetyloceluloza (E466),
guma ksantanowa (E415), guma tragakantowa (E413), guma guar (E412), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), substancje słodzące: (E420), E422), aromat waniliowy,
substancje konserwujące: sorbinian potasu (E202), barwniki: węgiel roślinny (E153).
Przechowywać w temperaturze 8-25°C, wilgotność: 40-50%, chronić przed dostępem światła.
Masę cukrową najlepiej przechowywać szczelnie zawiniętą w folię spożywczą.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1812/433 kJ/kcal
- tłuszcz: 9,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 6,2 g
- węglowodany: 87,7 g
- w tym cukry: 86,3 g
- białko: 0,1 g
- sól: 0,045 g
Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE15/2
Marka: SEMPRE
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: ALFATEC25
Marka: ALFATEC PRO
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze srebrnym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.