Indeks: THERMOHAUSER355
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka 135 x 135 mm ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa 68615 Thermohauser
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
FIBERGLASS - SERIA UNIWERSLANYCH MAT CUKIERNICZYCH Z WŁOKNA SZKLANEGO Z POWŁOKĄ SILIKONOWĄ.
Wykonanych z odpornego włókna szklanego z zabezpieczającą powłoką silikonową. Zastosowane materiały oraz sposób wykonania mat zapewnia ich uniwersalność w zastosowaniu i niezawodność podczas pracy. Materiał wykazuje odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 60°C do (+) 230°C. Maty charakteryzują się gładką powierzchnią, dzięki czemu nadają cię do wałkowania ciasta lub masy cukrowej. Maty wykonane z włókna szklanego nie nadają się użytkowania w kuchence mikrofalowej. Maty są łatwe do przechowywania (elastyczność materiału) oraz utrzymania w czystości (dzięki możliwości mycia w zmywarce). Podczas pracy z matami cukierniczymi nie należy stosować ostrych narzędzi i przyborów kuchennych (noże, foremki do wykrawania, radełka itp.).
Zastosowanie:
jako stolnica (do wałkowania ciasta i masy cukrowej, tworzenia dekoracji, składania tortów itp.)
do pieczenia (ciasta kruchego, ciasta francuskiego, ciasta parzonego)
do chłodzenia i mrożenia (torty lodowe, dekoracje czekoladowe itp.)
Indeks: THERMOHAUSER355
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI238
Marka: PAVONI ITALIA
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: PAVONI71
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI138
Marka: PAVONI ITALIA
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Indeks: VEXTON02
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Indeks: VEXTON05
Elastyczna i łatwa do przechowywania stolnica silikonowa - doskonała do domowych pierniczków i pierogów.
Indeks: PAVONI323
Marka: PAVONI ITALIA
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Indeks: VEXTON04
Elastyczna i łatwa do przechowywania stolnica silikonowa - doskonała do domowych pierniczków i pierogów.
Indeks: VEXTON01
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Indeks: SILIKOMART65
Marka: SILIKOMART
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Indeks: SILIKOMART255
Marka: SILIKOMART
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Indeks: LEDUVEL98
Marka: LEKUE
Indeks: SILIKOMART398
Marka: SILIKOMART
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Indeks: PAVONI31
Marka: PAVONI ITALIA
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Indeks: LEDUVEL68
Marka: LEKUE