
Indeks: VEXTON05
Marka: SEMPRE
50 x 70 cm STOLNICA SILIKONOWA Z PODZIAŁKĄ - elastyczna mata cukiernicza z powłoką silikonową
Elastyczna i łatwa do przechowywania stolnica silikonowa - doskonała do domowych pierniczków i pierogów.
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Seria domowych mat cukierniczych - wykonanych z włókna szklanego z zabezpieczającą powłoką silikonową. Zastosowane materiały oraz sposób wykonania mat zapewnia ich uniwersalność w zastosowaniu. Maty charakteryzują się gładką powierzchnią, dzięki czemu nadają cię do wałkowania ciasta lub masy cukrowej. Maty wykonane z włókna szklanego nie nadają się użytkowania w kuchence mikrofalowej. Maty są łatwe do przechowywania (elastyczność materiału) oraz utrzymania w czystości (dzięki możliwości mycia w zmywarce). Podczas pracy z matami cukierniczymi nie należy stosować ostrych narzędzi i przyborów kuchennych (noże, foremki do wykrawania, radełka itp.).
MATA SILIKONOWA NA 48 SZTUK MAKARONIKÓW - Z RDZENIEM Z WŁOKNA SZKLANEGO I SZABLONEM OKRĘGÓW O ŚREDNICACH - 30 I 40 MILIMETRÓW. PRZEZNACZONA DO WYPIEKU MAKARONIKÓW (SPRAWDZI SIĘ RÓWNIEŻ DO CIASTA KRUCHEGO I PAŻONEGO ORAZ PODCZAS PRACY Z CZEKOLADĄ I MASAMI CUKIERNICZYMI).
Zastosowanie:
jako stolnica (do wałkowania ciasta i masy cukrowej, tworzenia dekoracji, składania tortów itp.)
do pieczenia (makaroników, ciasta kruchego, ciasta francuskiego, ciasta parzonego)
do chłodzenia i mrożenia (torty lodowe, dekoracje czekoladowe itp.)
Indeks: VEXTON05
Marka: SEMPRE
Elastyczna i łatwa do przechowywania stolnica silikonowa - doskonała do domowych pierniczków i pierogów.
Indeks: VEXTON02
Marka: SEMPRE
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Indeks: DOROSIOWE14
Marka: DOROSIOWE RANTY
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Indeks: CALLEBAUT118
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: BLECHREIN01
Indeks: PODKŁADYCUK82
Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE
Proste i eleganckie - papierowe opakowanie na 3 sztuki makaroników. Wysuwana wkładka ułatwiająca pakowanie + transparentne okienko ładnie prezentujące zawartość.
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.