
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
300g METILGEL środek zagęszczający/żelujący METYLOCELULOZA 58050020 Sosa:
substancja zagęszczająca/żelująca do pracy na gorąco
Metyloceluloza roślinna w proszku.
Składniki: substancja zagęszczająca: metyloceluloza (E461).
Temperatura żelowania - 60°C. Do stosowania w płynach lub
produktach o półpłynnej konsystencji.
Dozowanie:
- efekt napowietrzenia: 15g/l
- efekt zagęszczający: 20g/l
- efekt żelowania: 20g/l
Stosowanie: wymieszać proszek z płynną bazą w temperaturze pokojowej, schłodzić do 3-4°C,
a następnie podgrzać mieszaninę do 65°C.
Opakowanie: 300g
Konsystencja: proszek
Kod produktu: 58050020
Indeks: SILIKOMART583
Marka: SILIKOMART
Forma do tworzenia oryginalnych dekoracji, przystawek i potraw na najwyższym poziomie. Inspirowana naturą i stworzona we współpracy z topowymi szefami kuchni. Innowacyjna, a zarazem uniwersalna w zastosowaniu - wykazuje odporność w szerokim zakresie temperatur.
Indeks: THERMOHAUSER32
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FOODCOLOURS76
Marka: FOOD COLOURS
Barwnik do dekoracji niejadalnych !
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: EWALD01
Marka: EWALD-GELATINE GMBH
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS07
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
Indeks: SOSA468
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA288
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA453
Marka: Sosa Ingredients
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: SOSA441
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA339
Marka: Sosa Ingredients
Dodatek spożywczy pozwalający na tworzenie stabilnych emulsji odpornych na zmiany temperatury - stosowany przede wszystkich do wypieku chleba oraz w produkcji lodów i kremów cukierniczych.
Indeks: SOSA504
Marka: Sosa Ingredients
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.