
Indeks: BAKELS04(1)
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
54,00 zł / 1 kg
1 kg DEKSTROZA KRYSTALICZNA MONOHYDRAT 02043 77938-63-7 Cargill:
Opis: dekstroza jednowodna (monohydrat d-glukozy, dekstroza krystaliczna).
Produkt w postaci drobnego, krystalicznego proszku.
Otrzymywana w procesie enzymatycznej hydrolizy skrobii kukurydzianej.
Zawiera 99,8% czystej glukozy.
Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną.
Opakowanie: 1 kg (konfekcjonowane z opakowania zbiorczego 25 kg)
Składniki: monohydrat d-glukozy.
Kod produktu: 02043 77938-63-7
Producent: Cargill
Zastosowanie: zamiennik cukru; podkreśla smak i aromat słodyczy;
znajduje zastosowanie w produkcji lodów, deserów, cukiernictwie, produkcji napojów.
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: MODECOR407/3
Marka: MODECOR
Indeks: SILIKOMART347
Marka: SILIKOMART
Indeks: SWEETDECOR64
Marka: SWEET DECOR
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.