Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Eklery 3 rodzaje otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 27.05.20
Eklerka jak wiele wspaniałych ciast, prawdopodobnie została stworzona w XIX wieku we Francji. Podstawą wypiekania jest ciasto parzone, z którego formuje się najczęściej podłużny kształt ciastka. Środek wypełnia się kremem, a górę dekoruje lukrem lub dekoracją czekoladową.
Podczas szkolenia:
Podzielimy się sprawdzonym i niezawodnym przepisem na ciasto parzone
IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie: „Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów” Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Nowoczesna dekoracja bożonarodzeniowa wykonana z wysokiej jakości barwionej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich świątecznych wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.