
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Beza Różana z poziomkami i pistacją - otrzymujesz dostęp do Nagrania ze szkolenia
Cała sztuka polega na ich pieczeniu i suszeniu.
Białka powinny zostać idealnie oddzielone od żółtek, inaczej piana się nie ubije.
Jakie jeszcze tajemnice należy znać, aby beza udała się idealnie?
Jakie kształty bezy możemy uzyskać?
Podczas szkolenia poznasz technikę powstania kształtu Różanej Bezy oraz skomponowania wyszukanego połączenia poziomki z pistacją.
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts.
https://www.facebook.com/groups/1752033744995963
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: SILIKOMART234
Marka: SILIKOMART
Indeks: SZKOLENIEONLINE2611
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: MIRAN29
Marka: MIRAN
Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.
Indeks: SZKOLENIEONLINE1006O
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2611
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE3+1
Marka: SEMPRE
Wybierz 4 dowolne szkolenia o wartości 35 zł i zapłać za 3
Indeks: SZKOLENIEONLINE712
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1706
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: KREACJEPAKIET1
Marka: SEMPRE
Indeks: USŁUGI148
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1611
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1610
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: KREACJEPAKIET2
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE0112
Marka: SEMPRE
Autorskie receptury Szefa Warsaw Academy of Pastry Arts GRUSZKA/KAJMAK KOKOS/LICZI PIGWA/MIGDAŁ
Indeks: SZKOLENIE411/1
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1311
Marka: SEMPRE
Nagarnie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLIN151021
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIEONLINE1911
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu