Kupując Szkolenie cukiernicze on-line PRALINY 3 rodzaje otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 3.06.20
Zapraszamy na szkolenie podczas którego poznasz:
metody temperowania czekolady,
pracy z ganaszami,
tworzenie czekoladowych korpusików w formach,
oblewanie pralinek,
dekorowanie
Przygotujemy :
Trufle / Klasyczna trufla z koniakiem w kakao pudrze.
Praliny z formy / Pistacjowa pralinka z form
Pralinka cięta / Cięta pralinka o smaku „Mango Marakuja Wanilia”
Podczas szkolenia odpowiadamy na wszystkie wasze bieżące pytania związane z czekoladą :)
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie: „Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów” Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
Miedziany barwnik spożywczy w formie wygodnego w sprayu - do barwienia powierzchni produktów spożywczych. Prosta i efektowna dekoracja Twoich słodkich kreacji. Barwnik nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych.
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.