
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Nagranie ze szkolenia on-line
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Eklery 3 rodzaje otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 27.05.20
Eklerka jak wiele wspaniałych ciast, prawdopodobnie została stworzona w XIX wieku we Francji. Podstawą wypiekania jest ciasto parzone, z którego formuje się najczęściej podłużny kształt ciastka. Środek wypełnia się kremem, a górę dekoruje lukrem lub dekoracją czekoladową.
Podczas szkolenia:
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts
Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
https://www.facebook.com/groups/716822832400186
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: SZKOLENIEONLINE705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: MODECOR712(2)
Marka: MODECOR
Barwnik w postaci lekkiego pudru do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Chrupiące ryżowe kuleczki oblane czekoladą.
Indeks: MODECOR198/6
Marka: MODECOR
Indeks: SZKOLENIEONLINE0112
Marka: SEMPRE
Autorskie receptury Szefa Warsaw Academy of Pastry Arts GRUSZKA/KAJMAK KOKOS/LICZI PIGWA/MIGDAŁ
Indeks: KREACJEPAKIET1
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1610
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE3+1
Marka: SEMPRE
Wybierz 4 dowolne szkolenia o wartości 35 zł i zapłać za 3
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIEONLINE1006O
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOL15161021PAKIET
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIE411/1
Marka: SEMPRE
Indeks: KREACJEPAKIET2
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLIN161021
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2611
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2711
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLIN151021
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1706
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1105
Marka: SEMPRE
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu
Indeks: USŁUGI148
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1911
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Nagranie ze szkolenia on-line