• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

  • Nowy
termostabilny granulowany cukier do zapiekania - cukieteria.pl
  • termostabilny granulowany cukier do zapiekania - cukieteria.pl

op. 10 kg GRANELLA DI ZUCCHERO AE42ZG MASTER MARTINI - biały granulowany cukier do zapiekania - termostabilny

MASTERMARTINI98

Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.

205,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

ZUCCHERI DA DECORAZIONE - to linia profesjonalnych produktów do cukiernictwa obejmująca cukry do dekoracji wyrobów cukierniczych. Cukry dekoracyjne powstają przy użyciu technologii, która zapewnia stabilność podczas procesu pieczenia. Cukry nie wchłaniają wilgoci zawartej w produkcie, nie kruszą się i doskonale trzymają się na powierzchni wypieków. Przeznaczone są przede wszystkim do dekoracji wypieków z ciasta drożdżowego i ciasta na zakwasie. Doskonale sprawdzą się do zapiekania na powierzchni wyrobów z ciasta kruchego czy francuskiego. Linia produktów - gotowych do użycia, o wszechstronnym zastosowaniu, stworzonych dla profesjonalistów, które charakteryzujących się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Stosowanie gotowych wyrobów i półproduktów zapewnia powtarzalną jakość serwowanych wyrobów.

Granulowany cukier do zapiekania stosowany jest do ozdabiania - ciast kruchych (tart, tartaletek, ciasteczek itp.), ciast drożdżowych (bułeczki, brioszki, drożdżówki, rogaliki itp.) czy wyrobów z ciasta francuskiego. Produkt gotowy do użycia - wystarczy posypać powierzchnię produktów przed procesem pieczenia. Cukier ma postać wydłużonych granulek (pałeczek) o białej barwie.

GRANELLA DI ZUCCHERO:

  • termostabilny cukier do zapiekania,

  • w postaci wydłużonych granulek (pałeczek),

  • o charakterystycznej białej barwie,

  • produkt gotowy do użycia,

  • do stosowania na powierzchni wypieków,

  • do nakładania przed procesem pieczenia,

  • nie pochłania wilgoci z produktu,

  • nie kruszy się i nie odpada z powierzchni produktu,

  • do dekoracji i urozmaicania wypieków.

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
NAZWA HANDLOWA GRANELLA DI ZUCCHERO
NUMER KATALOGOWY AE42ZG
MASA NETTO 10.0 KG
OPAKOWANIE KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
RODZAJ CUKIER GRANULOWANY DO ZAPIEKANIA
KSZTAŁT WYDŁUŻONE GRANULKI / PAŁECZKI
BARWA BIAŁA
SMAK SŁODKI
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE DO DEKORACJI WYPIEKÓW

Składniki: cukier. 

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; optymalna temperatura przechowywania to 16-20°C; do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1700/400 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 100.0 g
w tym cukry 100.0 g
Białko 0.0 g
Sól 0.0 g

Szczegóły produktu
MASTERMARTINI98
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii: