Tradycyjnie nazwa Babka kojarzy się najczęściej z Babą drożdżową lub piaskową. Babki inne niż wszystkie odkryją bogactwo receptur i możliwości jakie kryją się w ich nazwie.
Żadna nie jest tradycyjna, a każda z nich może być ciastkiem typy TRAVEL CAKE.
Podczas szkolenia przygotowane zostaną:
Babka Czekoladowa z karmelem i praliną orzechową
Babka kasztanowa z kremem migdałowym
Baba z ziarnami i orzechami ziemnymi
Szkolenie poprowadzi Mistrza Cukiernictwa, Finalista World Chocolate Masters, Współautora KREACJE _ MichałIwaniuk
Wykupując otrzymujesz dostęp do wszystkich materiałów, całości nagrania w Grupie zamkniętej oraz wsparcia trenerskiego.
Czas szkolenia ok. 3,5h
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbyło się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.