Nagranie ze szkolenia ON-LINE Szkolenie „ Substancje żelujące w teorii i praktyce ”
Podczas szkolenia omówimy wszystkie substancje żelujące stosowane w cukiernictwie. Takie jak:
- pektyny,
- żelatyny,
- agary,
- gumy
- ksantany
Wskażemy na ich najistotniejsze różnice i właściwości.
Omówimy każdą z nich pokazując przykładowe sposoby zastosowania.
W programie
pate de fruit,
żelka malinowa,
konfitura mango-marakuja,
galaretka owocowa,
marshmallow, z
ephir-pianka,
mus waniliowy.
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie: „Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów” Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.