Kupując Nagranie, otrzymujesz dostęp do szkolenia które odbyło się 13 listopada on-line.
Czarna BEZA - niewestionowana Królowa Bez :-)
Cała sztuka polega na jej pieczeniu, suszeniu. i oczywiście zabawieniu
Białka powinny zostać idealnie oddzielone od żółtek, inaczej piana się nie ubije. Jakie jeszcze tajemnice należy znać, aby beza udała się idealnie?
Podczas szkolenia poznasz techniki pracy, wypełniania i dekorowania.
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts
Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
https://www.facebook.com/groups/380373379681126
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
- Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
- Zaproszenie do zamkniętej Grupy szkoleniowej na FB
- Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
- Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37