![](https://www.cukieteria.pl/35285-large_default/1kg-kakao-alkalizowane-il-cacao-amaro-20-22-12090011-pernigotti.jpg)
Indeks: THERMOHAUSER191
Marka: THERMOHAUSER
Trzepaczka 300 mm ze stali nierdzewnej z rączką z tworzywa 45025 Thermohauser
1kg KAKAO ALKALIZOWANE IL CACAO AMARO 20-22% 12090011 Pernigotti:
Opis: kakao o standardowej zawartości tłuszczu (20-22%); alkalizowany proszek kakaowy (środek alkalizujący - węglan potasu); ciemne, niesłodzone kakao; łatwo rozpuszczalne o intensywnym smaku; produkt bezglutenowy.
Składniki: kakao w proszku, substancja alkalizująca: węglan potasu; może zawierać lecytynę sojową.
Zawartość tłuszczu: 20-22%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: 12090011
Producent: Pernigotti
Zastosowanie:
- lody, sorbety
- ciasta, brownie, muffin'y
- ciasteczka
- makaroniki
- glazury i sosy
- bezy
- gorące napoje
- biszkopty
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: THERMOHAUSER191
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SWEETDECOR45/24
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: SWEETDECOR45/20
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: BALDINI03
Marka: BALDINI
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Indeks: CACAOBARRY38
Marka: CACAO BARRY
Alkalizowane kakao w proszku - pozwala na uzyskanie naturalnej czarnej barwy i wyjątkowego aromatu. Doskonałe jako dodatek do wyrobów piekarniczych, cukierniczych i dekoracji.
Indeks: BABBI158
Marka: BABBI
Odtłuszczone kakao doskonałe do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT66
Marka: CALLEBAUT
Prażone i kruszone ziarno kakao o intensywnym smaku i wyjątkowo chrupiącej konsystencji. Doskonale sprawdzi się do dekorowania, wzbogacania smaku, nadawania tekstury oraz zapiekania.
Indeks: PERNIGOTTI01
Marka: PERNIGOTTI
Włoskie Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.