
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg KAKAO ALKALIZOWANE IL CACAO AMARO 20-22% 12090011 Pernigotti:
Opis: kakao o standardowej zawartości tłuszczu (20-22%); alkalizowany proszek kakaowy (środek alkalizujący - węglan potasu); ciemne, niesłodzone kakao o obniżonej zawartości tłuszczu; łatwo rozpuszczalne o intensywnym smaku; produkt bezglutenowy.
Składniki: kakao w proszku, substancja alkalizująca: węglan potasu; może zawierać lecytynę sojową.
Zawartość tłuszczu: 20-22%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: 12090011
Producent: Pernigotti
Zastosowanie:
- lody, sorbety
- ciasta, brownie, muffin'y
- ciasteczka
- makaroniki
- glazury i sosy
- bezy
- gorące napoje
- biszkopty
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA81
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: PERNIGOTTI01
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT66
Marka: CALLEBAUT
Prażone i kruszone ziarno kakao o intensywnym smaku i wyjątkowo chrupiącej konsystencji. Doskonale sprawdzi się do dekorowania, wzbogacania smaku, nadawania tekstury oraz zapiekania.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VANHOUTEN04
Marka: CALLEBAUT