2,5kg MIAZGA KAKAOWA Cocoa Mass 100% CM-CAL-E4-U70 Callebaut:
Opis: 100% miazga kakaowa, czysta masa kakaowa;
prażone ziarno kakaowe zmielone na jednolitą masę.
Składniki: miazga kakaowa.
Opakowanie: 2,5 kg
Zastosowanie: nadzienia
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CM-CAL-E4-U70
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 598/2500 kcal/kJ
tłuszcz: 54,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,0 g
węglowodany: 5,5 g
- w tym cukry: 0,3 g
białko: 12,0 g
sól: 0,02 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).