
Indeks: FOODCOLOURS86
25g GUMA KSANTANOWA (E415) guma pochodzenia mikrobiologicznego K-160 Food Colours
72,00 zł / 100 g
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:
Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.
Składniki: proszek kakaowy, regulator kwasowości: węglan potasu (E501i).
Zawartość tłuszczu: 22-24%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: DCP-22SP-E0-760
Producent: Cacao Barry/Callebaut
Zastosowanie:
- ciasta, ciasteczku, muffiny, brownie
- dekoracje
- polewy, sosy
- lody
- gorące napoje
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: VANHOUTEN09
Marka: VAN HOUTEN
Idealnie kremowy smak czekolady rubinowej w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka (z wysoką zawartością kakao) do przygotowywania aromatycznego napoju o wyjątkowym smaku czekolady z owocową nutą.
Indeks: SILIKOMART54
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Klasyczny i uniwersalny wzór. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
Indeks: SWEETDECOR227
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.