1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:
Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.
Marron od Pavoni Italia, forma silikonowa do monoporcji stworzona we współpracy z Cédric Grolet. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych deserów w kształcie jadalnych kasztanów. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 20 porcji o wymiarach: śr. 60 mm x wys. 35 mm i pojemności 65 ml.
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i niebieskim.