• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry

CACAOBARRY16

Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.

LOGO

76,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:

Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.

Składniki: proszek kakaowy, regulator kwasowości: węglan potasu (E501i).

Zawartość tłuszczu: 22-24%

Opakowanie: 1 kg

Kod produktu: DCP-22SP-E0-760

Producent: Cacao Barry/Callebaut

Zastosowanie:

- ciasta, ciasteczku, muffiny, brownie

- dekoracje

- polewy, sosy

- lody

- gorące napoje

Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;

chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji

(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)

Szczegóły produktu
CACAOBARRY16
6 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: FOODCOLOURS76

Marka: FOOD COLOURS

op. 20 g SHIMMERING DUST OLD GOLD WS-P-160 FOOD COLOURS - do barwienia elementów mających kontakt z żywnością - zawiera E171

Stare złoto - barwnik w proszku zawierający dwutlenek tytanu (E171) - przeznaczony do barwienia elementów dekoracyjnych mających kontakt z żywnością. Nie jest przeznaczony do spożycia! Nie należy stosować do barwienia żywności!

Cena 30,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
8 innych produktów w tej samej kategorii: