1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry

CACAOBARRY16

Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.

LOGO

139,00 zł
Brutto

139,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 63

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:

Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.

Składniki: proszek kakaowy, regulator kwasowości: węglan potasu (E501i).

Zawartość tłuszczu: 22-24%

Opakowanie: 1 kg

Kod produktu: DCP-22SP-E0-760

Producent: Cacao Barry/Callebaut

Zastosowanie:

- ciasta, ciasteczku, muffiny, brownie

- dekoracje

- polewy, sosy

- lody

- gorące napoje

Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;

chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji

(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)

Szczegóły produktu
CACAOBARRY16
63 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: MASTERMARTINI180(1)

Marka: Master Martini

op. 1 kg Czekolada mleczna 32% AE49DL Master Martini - uniwersalna mleczna czekolada w dyskach

favorite_border favorite

Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.

Cena 85,00 zł

85,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU