Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
STRACCIATELLE E RICOPERTURE - to seria produktów do urozmaicania i dekorowania lodów oraz semifreddo. Gotowe do użycia produkty, przeznaczone do tworzenia smaków stracciatella, maczania i polewania lodów w waflu oraz oblewania lodów na patyku. Doskonale sprawdzą się również mrożonych deserów i musów.
STRACCIATELLA GOLD - togotowa do użycia polewa o smaku białej czekolady z wyczuwalną karmelową nutą i atrakcyjnej złotej barwie. Dodatek emulgatorówzapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem. Pozwala na tworzenie chrupiącej powłoki na powierzchni lodów lub uzyskanie drobnych kawałków chrupiącej czekolady w lodach i semifreddo. Doskonale sprawdzi się do oblewania lodów na patyku, a także do urozmaicania deserów mrożonych.
Składniki: oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, shea, kakaowy, illipe, słonecznikowy), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, cukier karmelizowany, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat, aromaty, barwnik: luteina (E161b); produkt może zawierać śladowe ilości soi, mleka, jaj, migdałów, sezamu oraz orzechów, w tym orzechów arachidowych.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna
2798/675 kJ/kcal
Tłuszcz
57.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe
51.0 g
Węglowodany
37.0 g
w tym cukry
36.0 g
Białko
3.5 g
Sól
0.13 g
Szczegóły produktu
PERNIGOTTI262
14 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
12093225
NAZWA HANDLOWA
STRACCIATELLA GOLD
MASA NETTO
5.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWĄ I FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
OPAKOWANIE ZBIORCZE
10.0 kg (2 x 5.0 kg) KARTON
RODZAJ
POLEWA DO LODÓW STRACCIATELLA
SMAK
BIAŁA CZEKOLADA I KARMEL
FORMA
POLEWA
PRZEZNACZENIE
DO LODÓW STRACCIATELLA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO LODÓW | DESERÓW | SEMIFREDDO
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.