2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut

2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut

CALLEBAUT48
316,00 zł
Brutto

126,40 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 4

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

2,5kg ICE CHOCOLATE DARK 56,4% ICE-45-DNV-552 Ciemna czekolada do lodów Callebaut:

Zawartość kakao - minimum: 56,4%

Opis: ciemna czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;

intensywny, wyważony smak ciemnej czekolady; produkt gotowy do użycia.

Ice Chocolate Dark - ciemna czekolada (56,4%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,

w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; intensywny smak ciemnej czekolady i kakao; czekolada nie wymaga temperowania;

czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.

Płynność: 5/5

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: cukier, masa kakaowa, odtłuszczone kakao w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 56,4%

- mleko: 0,0%

- tłuszcz: 45,5%

Kod produktu: ICE-45-DNV-552

Opakowanie: 2,5kg

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;

- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);

- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;

- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe

Producent: Callebaut

 

 

Szczegóły produktu
CALLEBAUT48
4 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: MODECOR1094(2)

Marka: MODECOR

1 kg SUPER MINI MARSHMALLOWS 20311 MODECOR - KOLOROWE PIANKI CUKROWE DO DEKORACJI

favorite_border favorite

Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.

Cena 63,00 zł

63,00 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: KSIĄŻKI6

KSIĄŻKA LODY NATURALNIE SZYMON SAPIECHA 2024

favorite_border favorite

Ta pozycja jest skierowana do wszystkich miłośników lodów, zarówno amatorów, początkujących oraz doświadczonych cukierników. Czyli do tych, którzy chcą zgłębić tajniki technologii wytwarzania lodów.

Cena 149,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SEMPRE424

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami

favorite_border favorite

Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 241,50 zł

69,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU