1kg Czekolada 70% Purete OCOA CIEMNA CHD-N70-OCOA-E4-U72 Cacao Barry
  • 1kg Czekolada 70% Purete OCOA CIEMNA CHD-N70-OCOA-E4-U72 Cacao Barry

1kg Czekolada 70% Purete OCOA CIEMNA CHD-N70-OCOA-E4-U72 Cacao Barry

CACAOBARRY04(1)
141,00 zł
Brutto

141,00 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

1kg Czekolada 70% Purete OCOA CIEMNA CHD-N70-OCOA-E4-U72 Cacao Barry:

Opis: czekolada deserowa o statusie kuwertury produkowana za pomocą nowoczesnej metody fermentacji Q;

charakteryzuje się intensywnym, czystym i naturalnym smakiem z nutą kwasowości.

Zawartość kakao minimum 70%

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakaowe z Wybrzeża Kości Słoniowej, głównie odmiana Forastero (program Q-fermentacji)

Składniki: miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy (może zawierać mleko).

Skład:

- kakao: 79%

- mleko: 0%

- tłuszcz: 39%

Płynność: 4/5

Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 5 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: CHD-N70-OCOA-E4-U72

Wskazówki dotyczące parowania: papryka, cynamon, wanilia, goździki, czarna porzeczka, gruszka, morela, karmel, przegrzebki

Termin przydatności do spożycia:  24 miesiące od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 549/2297 kcal/kJ

tłuszcz: 40,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24,0 g

węglowodany: 31,0 g

 - w tym cukry: 27,0 g

białko: 8,4 g

sól: 0,02 g

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).



Szczegóły produktu
CACAOBARRY04(1)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT81

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 32% VELVET CALLEBAUT W3-E4-U71

favorite_border favorite

Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.

Cena 288,00 zł

115,20 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT96

Marka: CALLEBAUT

1 kg DARK FOUNTAIN CHOCOLATE 57.6% CHD-N811FOUNE4-U71 CALLEBAUT wysoko płynna ciemna czekolada do fontanny

favorite_border favorite

Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)

Cena 108,00 zł

108,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE