• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek
  • czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek
  • czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek

10 kg CZEKOLADA DESEROWA 50% ECONOMIC 332576 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

BARIMA147

Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

600,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko i soję; masa kakaowa minimum 52%.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 12-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2171/524 kJ/kcal
Tłuszcz 31.5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 19.5 g
Węglowodany 49.4 g
w tym cukry 46.3 g
Białko 5.5 g
Sól 0.01 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU ok. 31.5 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 52.0 %
BEZTŁUSZCZOWA SUCHA MASA KAKAOWA ok. 20.9 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu
BARIMA147
7 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
332576
NAZWA HANDLOWA
CZEKOLADA DESEROWA ECONOMIC 50%
MASA NETTO
10.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CIEMNA CZEKOLADA W PASTYLKACH
BARWA
CIEMNA | BRĄZOWA
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 78,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CACAOBARRY36(1)

Marka: CACAO BARRY

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 72% EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE CWD-Q1EVOC-E0-U70 CACAO BARRY (produkt konfekcjonowany)

EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.

Cena 140,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE