• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek
  • czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek
  • czekolada deserowa w postaci drobnych pastylek

10 kg CZEKOLADA DESEROWA 50% ECONOMIC 332576 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

BARIMA147

Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

750,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko i soję; masa kakaowa minimum 52%.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 12-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2171/524 kJ/kcal
Tłuszcz 31.5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 19.5 g
Węglowodany 49.4 g
w tym cukry 46.3 g
Białko 5.5 g
Sól 0.01 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU ok. 31.5 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 52.0 %
BEZTŁUSZCZOWA SUCHA MASA KAKAOWA ok. 20.9 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu
BARIMA147
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
332576
NAZWA HANDLOWA
CZEKOLADA DESEROWA ECONOMIC 50%
MASA NETTO
10.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CIEMNA CZEKOLADA W PASTYLKACH
BARWA
CIEMNA | BRĄZOWA
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SEMPRE509

Marka: SWEET DECOR

op. 250 g Classic Gold Celebration by Sweet Decor - mix dekoracyjnych posypek cukrowych - klasyczne złoto

Autorska mieszanka posypek cukrowych do dekoracji domowych tortów i babeczek. Classic Gold Celebration by Sweet Decor - złote dekoracje cukrowe - gotowy do użycia błyszczący mix posypek do ozdabiania wypieków i deserów. Elegancka posypka cukrowa na tort w stylu glamour!

Cena 24,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: MASTERMARTINI181(1)

Marka: Master Martini

op. 1 kg Ciemna czekolada 54% - Ariba Fondente Dischi 32/34 - AQ49DH Master Martini - czekolada cukiernicza w pastylkach

Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 54%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie, kosmetyce oraz zaciszu domowej kuchni!

Cena 67,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MASTERMARTINI181

Marka: Master Martini

op. 10 kg Ciemna czekolada 54% - Ariba Fondente Dischi 32/34 - AQ49DH Master Martini - czekolada cukiernicza w pastylkach

Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 54%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i kosmetyce!

Cena 620,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE