
Indeks: THERMOHAUSER90
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka z ostrzem z tworzywa 120 x 100 mm kolor kości słoniowej 37083 Thermohauser
6,00 zł / 1 szt.
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Czekolada mleczna o zawartości kakao 32% oraz masła kakaowego 34/36%; delikatna i kremowa w smaku, słodka czekolada z nutami mlecznymi oraz waniliowymi; produkowana w postaci drobnych dysków, ułatwiających pracę z czekoladą.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna (E322), naturalny aromat waniliowy.
Skład: zawartość kakao: 32%, zawartość masła kakaowego: 34/36%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 1 kg
Zastosowanie: praliny, korpusy czekoladowe, tabliczki czekolady, polewy
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AE49DL
Producent: Master Martini
Indeks: THERMOHAUSER90
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FOODCOLOURS107
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: CALLEBAUT21(4)
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: FOODCOLOURS108
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.